Αρχική | ΙΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 67 - 65

ΙΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 67 - 65

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ο ΑΟΓ, αφού δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό γυμναστήριο της Ιερισσού. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, ιδιαίτερα στο τελευταίο 10λεπτο, και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες  να δίνουν περισσότερη έμφαση στην άμυνα , έτσι το σκορ διαμορφώθηκε σε 10 - 8. Στο δεύτερο 10λεπτο η ομάδα μας έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά αβίαστα λάθη (7 συνεχόμενα!), έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε μέχρι και τους 18 πόντους. Τελικά το ημίχρονο έληξε με 31 - 16 υπέρ της Ιερισσού προμηνύοντας ότι το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Με την έναρξη, όμως, του τρίτου 10λέπτου  άρχισε η αντεπίθεση του ΑΟΓ με ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο. Με πολύ δυνατή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Ματσούκη, Καραβάκα Π. η διαφορά άρχισε να ροκανίζεται και με ένα σερί 9 - 25 το τέλος του 10λέπτου βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με 40 - 41.

Στο τελευταίο 10λεπτο οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, πολλές ωραίες φάσεις και πολύ πάθος από τις δύο ομάδες.Προς το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Ιερισσού ήταν πιο ψύχραιμοι καθώς ευστόχησαν στα μακρυνά σουτ που επιχείρησαν αλλά και στις καθοριστικές βολές του τελευταίου λεπτού, έτσι πανηγύρισαν την νίκη με 67 - 65.

Οι παίκτες  της ομάδας μας έφυγαν με πικρία από το γήπεδο καθώς έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την νίκη σε μια δύσκολη έδρα αλλά και με σκεπτικισμό για το black out του δευτέρου 10λέπτου.

Είσοδος