Αρχική | Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στη Γαλάτιστα - Πέμπτη 30 Μαΐου

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στη Γαλάτιστα - Πέμπτη 30 Μαΐου

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στη Γαλάτιστα - Πέμπτη 30 Μαΐου - 277

Συνεχίζεται ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στα τοπικά διαμερίσματα...
του Δήμου Πολυγύρου. Σε δωρεάν τεστ ΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν την Πέμπτη 30 Μαΐου γυναίκες στη Γαλάτιστα στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου.
Η εξέταση θα γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαλάτιστας. Οι γυναίκες της Γαλάτιστας, που ενδιαφέρονται να εξεταστούν, θα πρέπει για την καλύτερή τους εξυπηρέτηση να τηλεφωνούν λίγες μέρες νωρίτερα στα γραφεία του «Βοήθεια στο σπίτι» της Δ.Ε. Ανθεμούντα στο τηλέφωνο 2371351710 (εργάσιμες ώρες) και να δηλώνουν συμμετοχή.

Συνεχίζεται ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πολυγύρου.

Σε δωρεάν τεστ ΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν την Πέμπτη 30 Μαΐου γυναίκες στη Γαλάτιστα στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου.

Η εξέταση θα γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαλάτιστας.

Οι γυναίκες της Γαλάτιστας, που ενδιαφέρονται να εξεταστούν, θα πρέπει για την καλύτερή τους εξυπηρέτηση να τηλεφωνούν λίγες μέρες νωρίτερα στα γραφεία του «Βοήθεια στο σπίτι» της Δ.Ε. Ανθεμούντα στο τηλέφωνο 2371351710 (εργάσιμες ώρες) και να δηλώνουν συμμετοχή.

 

Πέμπτη 30 Μαΐου

9:00 - 13:00

Περιφερειακό Ιατρείο Γαλάτιστας

Είσοδος