Αρχική | Ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις το τουρνουά 3x3 στη Γαλάτιστα

Ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις το τουρνουά 3x3 στη Γαλάτιστα

Ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις το τουρνουά 3x3 στη Γαλάτιστα - 221

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει το τουρνουά 3 με 3 που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με τον Α.Ο. Γαλάτιστας το Σάββατο 19 Μαίου στο Δημοτικό σχολέιο Γαλάτιστας καθώς συμμετείχαν 288 παιδιά (256 αγορία και 32 κορίτσια).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής κ. Μήτσιου Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πολυγύρου κ. Πύρρος Ιωάννης, ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Μάντσιος Αθανάσιος καθώς και τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Γαλάτιστας. Η μεγάλη έκπληξη όμως για τα παιδία ήταν η παρουσία των πρώην διεθνών καλαθοσφαιριστών Μπάνε Πρέλεβιτς (πρώην παίκτης του Π.Α.Ο.Κ και νυν πρόεδρός του)  και του Πουρνάρη Μιχάλη (πρωην παίκτη του ΑΡΗ) ο οποίος κατάγεται από την Γαλάτιστα και μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του από τον  Α.Ο. Γαλάτιστας.

Οι συμμετέχοντες ήταν από πολλά μέρη της Χαλκιδικής (Πολύγυρος, Μουδανιά, Στανός, Αρναία, Νικήτη, Ορμύλια, Παλαιόχωρα, Γεροπλάτανο, Αγ. Πρόδρομο) και της Θεσσαλονίκης (Βασιλικά, Σουρωτή, Ν. Ραιδεστός, Μηχανιώνα) καθώς επίσης και περίπου 100 παιδιά από την Γαλάτιστα.

Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Θανάσης Παπανικολάου ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ηρακλής.

Το Δ.Σ του σωματείου μας ευχαριστεί θερμά τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους διοικούντες και τους προπονητές των ομάδων που στήριξαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν ενεργά στη γιορτή αυτή του αθλητισμού και ελπίζουμε σε συνέχεια ανάλογων εκδηλώσεων.

See video
Ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις το τουρνουά 3x3 στη Γαλάτιστα - 222
Ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις το τουρνουά 3x3 στη Γαλάτιστα - 223
Ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις το τουρνουά 3x3 στη Γαλάτιστα - 224

Είσοδος